sâmbătă, 14 mai 2011

PICHETAREA SEDIULUI PDL


STIMAŢI COLEGI,

Aşa cum a fost anunţată pe blog, telefonic sau prin alţi membri ai sindicatului, în ziua de 14.05 a avut loc acţiunea de pichetare planificată la sediul PDL Mehedinţi; din nefericire, Primăria municipiului, portocalie de altfel, nu a aprobat această locaţie ci în faţa Prefecturii Judeţului.
Necazul mare este că numărul participanţilor a fost foarte redus, în pofida vremii deosebit de frumoase. Cei care cred că îndatoririle lor în acest sindicat se limitează la plata unei cotizaţii, simbolice de altfel, se înşală. Dacă nu ne implicăm cu toţii în astfel de acţiuni, puţine la număr, care nu necesită nici un fel de contribuţie materială din partea sindicaliştilor şi ne înghesuim doar atunci când se umblă "în jos" la cuantumul pensiilor, înseamnă că ne merităm soarta.
Nu în ultimul rând, ţin să precizez că în mijlocul nostru s-a aflat şi deputatul PNL ing. Viorel Palaşcă, un apropiat dintotdeauna al cadrelor militare, atât ca prefect cât şi de pe alte funcţii politice, un om ce se află pe lista celor care au votat "NU" la Legea pensiilor pe stilul BĂSESCU + BOC + ANASTASE, declarat împotriva ciuntirii pensiilor şi care a luat cunoştinţă de problemele cu care ne confruntăm în prezent.

Filiala 1 SCMD Drobeta Turnu Severin