miercuri, 18 mai 2011

LEGITIMAŢII

In perioada 19-21.05, între orele 08.30 - 10.00 se vor distribui legitimaţiile de membru SCMD pentru cei care nu le-au primit încă. Cei care nu pot să vină, să contacteze personal secretarul B.O. (între orele 18.00-20.00) pentru a stabili o dată când le pot ridica.

Totodată, rog pe cei care nu sunt la zi cu cotizaţia să-şi rezolve această problemă, aceasta fiind prima condiţie pentru a putea participa la acţiunile în instanţă ce urmează a fi demarate în viitor. Cred că nu este nevoie să adaug faptul că cei care nu şi-au plătit cotizația îşi pierd calitatea de membru SCMD, chiar şi cei care au câştigat în prima fază la Tribunalul Mehedinți

Reamintesc celor care au primit noile Decizii (revizuite în baza OUG nr. 1 din 2011) ca în primă urgenţă să redacteze şi să trimită (cu confirmare de primire, nu cu scrisoare recomandată) contestaţiile în termenul prevăzut de lege şi să-şi pregătească documentele conform ghidului (vezi postare din aprilie 2011 sau http://paginajuridicascmd.blogspot.com/ ).

Vă rugăm să anunţaţi şi pe ceilalţi colegi care nu au net.



Secretariatul B.O. Filiala 1 Dr.Tr.Severin