joi, 18 aprilie 2013

PSD ... TREZESTE-TE!



In atenția grupurilor de interese din PSD
Doamnelor și domnilor,
Deoarece:
se împlinește un an de zile, pe 1 Mai, de cand vocea dvs. cea mai autorizata, ne-a promis, cu ocazia mitingului de la Piața Victoriei, ca cererile noastre minime vor fi rezolvate "marți", uitand sa precizeze însă săptămîna, luna și anul, ne-ați promis si noua, militarilor in rezerva, si aliatilor nostri (mineri, constructori, ceferisti, lucratori in sanatate si justitie, pensionari civili, profesori, revolutionari, etc) ca cererile noastre minime din legitimele cerinte ale Contractului Social, de comun acord acceptat si semnat, vor fi implinite pana in preziua declansarii campaniei electorale din decembrie 2012, ați reiterat ca sigura, implinirea promisiunilor fata de SCMD pentru lunile octombrie si decembrie 2012, apoi pentru ianuarie si martie 2013, ma simt obligat, in virtutea onestitatii dovedite de SCMD in relatiile cu dvs., sa va aduc la cunostinta, cu ocazia desfasurarii lucrarilor Congresului PSD, in zilele de 19-20 aprilie a.c., urmatoarele:
  • La sfarsitul lunii decembrie 2012 și la începutul lunii ianuarie 2013, am solicitat în scris, tuturor membrilor SCMD, prin intermediul conducerii filialelor, acceptul privind participarea la masive acțiuni în strada, în scopul atragerii atenției dvs. ca existam și problemele noastre sunt presante. Răspunsul a fost atunci "Nu", pentru ca ni s-a promis, deoarece membrii noștri mai credeau în promisiuni!
  • În urma cu trei săptămâni, nu eu, ci membri ai Comitetului Director al SCMD au solicitat ieșirea în strada, la Universitate, pe data de 19 aprilie a.c.
  •  Primăria Generala a Capitalei nu a aprobat (și va suferi consecințele legii pentru acest gest nelegal) dar, de data aceasta, majoritatea membrilor SCMD și aliaților noștri ne acuza ca nu încălcăm legea și nu ieșim în strada, indiferent de consecințe!

Doamnelor și domnilor,
Va anunț ca opinia generala s-a schimbat datorita degradării stării națiunii și amânării onorarii promisiunilor dvs. Mai mult, constatam ca cei ce și-au riscat sănătatea, cariera și viata în manifestațiile antibăsiste sunt batjocoriți de media, în timp ce dvs. "coabitați" cu toți foștii noștri adversari comuni, în primul rând cu cel ce a încălcat deliberat toate articolele Constituției României, aducand la disperare toate categoriile socioprofesionale și de vârsta din tara, Demisul Traian Basescu.
Voturile de la locale, Referendum și alegerile generale au fost voturi pentru "dreptatea pana la capăt" și împotriva oricărei idei de "coabitare" cu Anticristul!
Din aceasta perspectiva, va transmit respectuos rugămintea de a analiza rațional, prin prisma intereselor economice, sociale, și de existenta ale națiunii romane și statului roman, ce votați la Congres!
Va informez ca, noua, membrilor SCMD, ne-ați promis pentru luna aprilie și exista, de ieri, avizul Primului ministru în acest sens, promulgarea în regim de urgenta a unei legi reparatorii care sa stopeze discriminarea intre noi, în egala măsura valul inexplicabil de asa zise "decizii de recuperare" și sa ne redea dreptul legitim și nelimitat la munca! Pentru luna mai ne-ați promis promovarea prin OUG a Legii pensiilor militare de stat care sa ne redea nu numai statutul de militar în rezerva, onoarea și demnitatea ci și toate drepturile, anti-european și anticonstituțional răpite! Promisiuni similare ați făcut și aliaților noștri!
În situația în care nici de data aceasta, promisiunile nu se vor îndeplini prin texte clare, fără ambiguități, de lege, decizia rezerviștilor, membri sau nu ai SCMD, este aceea de a ne demonstra legitimitatea solicitărilor noastre împotriva opiniilor tuturor golanilor de presa care slujesc puterea, indiferent de culoare, în strada, la sfârșitul lunii mai a.c. Facem prin urmare apel la parlamentarii dvs., senatori și deputați, să-și facă de buna credința și în regim de urgenta datoria în Parlament, pentru promovarea la timp a legilor menționate.
Avem în acest sens sprijinul și promisiunea de susținere a reprezentanților organizați ai tuturor categoriilor socioprofesionale aliate. Pentru moment anunțăm reînvierea fenomenului Piaţa Universității!
Cu acestea, urez succes lucrarilor Congresului PSD, atragand inca odata atentia delegatilor ca Societatea civilă din România nu mai accepta promisiuni și amânari! Vrea fapte concrete!
 
Cu stimă,
PREȘEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU