vineri, 10 iunie 2011

COMUNICAT


Rugăm membrii Filialei SCMD Drobeta Turnu Severin care nu şi-au achitat cotizaţia la zi să facă acest lucru în cel mai scurt timp întrucât neplata acestei cotizaţii, de ce nu „simbolice”, aduce prejudicii atât filialei prin nerepartizarea de fonduri necesare funcţionării corespunzătoare a acesteia cât şi celor în cauză, prin pierderea calităţii de membru SCMD şi a drepturilor ce decurg din aceasta (unii dintre rău platnici sunt parte în procesele declanşate pentru contestarea, ulterior revizuirea deciziilor ce vor fi (sau au fost) emise conform O.U.G. nr. 1 / 2011 şi regularizarea cuantumului pensiilor în anul 2012).

De asemenea, pentru cei care nu mai vor să facă parte din sindicat să urmeze prevederile Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a SMDC, art. 70.

Trebuie subliniat din nou faptul că simpla plată a cotizaţiei nu atrage automat după sine redobândirea drepturilor ce ni se cuvin; rugăm a se studia regulamentul mai sus menţionat, îndeosebi partea referitoare la drepturi şi îndatoriri.

Reamintesc faptul că membrii Biroului Operativ al Filialei fac „muncă voluntară” în interesul întregii filiale, atât la sediul acesteia cât şi pe teren, la diverse instituţii sau chiar acasă, uneori şi noaptea când a fost nevoie.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 DROBETA TR. SEVERIN