luni, 23 mai 2011

"EU NU JOC HORA NIMĂNUI. EU AM HORA MEA!" - Interviu cu Nicu Covaci
23.05.2011 00:55, Gabriela Căluţiu Sonnenberg
Am trecut prin Castellon, unde la ora aceea trăiau vreo 36 de mii de români, la 70 de mii de spanioli. La ora actuală sunt 200 de mii de români acolo. Ne-am gândit să facem un concert în sala de sport, mizând cu pesimim pe prezenţa a circa 30 % din ai noştri. Am adus două autocare cu dubaşii din Brăneşti, din Banat; instalaţii, scenă, lumini, tot ce e nevoie pentru un spectacol colosal. Am făcut investiţii gigantice, m-a sprijinit şi o bancă. În sală am avut doar 300 de fani şi prieteni, mulţi străini. Afară se buluciseră cinci mii de oameni, care nu îndrăzneau să intre în sală, pentru că biserica le 'recomandase' să se ţină departe de noi, 'păgânii'. Ce să spun? Noi cântăm paparude. Din păcate, ele sunt precreştine.
citeste tot >>

COMUNICATUL nr. 21 din 05.05.2011

În data de 04.05.2011 Comisia de Muncă din Camera Deputaților a dezbătut propunerea ca în legea de aprobare a OUG. nr. 1/2011 privind procesul de revizuire a pensiilor recalculate, să se includă amendamentele comisiei de apărare, ordine publică și securitate națională.
Subliniem, pe această cale, punctul de vedere favorabil susținut de reprezentanții M.Ap.N. și însușit de celelalte structuri din domeniul apărării și securității naționale, cu privire la admiterea amendamentelor, așa cum au fost formulate și acceptate de comisia de apărare, ordine publică și securitate națională.
Această situație confirmă faptul că demersurile constante ale SCMD, inclusiv în forul legislativ al națiunii, pentru recâștigarea drepturilor pierdute, au fost bine fundamentate.
Amendamentele au fost discutate, dar nu și aprobate, decizia de aprobare sau respingere urmând a se adopta în ședința următoare a comisiei.


DEPARTAMENTUL JURIDIC

vineri, 20 mai 2011

C O M U N I C A T


DEPARTAMENTUL MEDIA CATRE TOTI MEMBRII DE SINDICAT

Va rugam sa accesati www.certitudinea.ro, ca sa consultati publicatia on-line “Certitudinea” care apare de un an jumatate.

Conducerea publicatiei doreste sa o editeze si pe suport de hartie intr-un tiraj de peste 30.000 exemplare ca saptamanal, format tabloid, 24 pagini minim.

Se doreste ca ziarul sa fie dedicat in primul rand sindicatelor, problematicii sociale, etc., care ne framanta pe toti. In acest sens au propus si SCMD-ului, in cadrul colaborarii, patru pagini pe numar care sa cuprinda materiale elaborate de membrii de sindicat, transmise prin Departamentul Media.

In replica, SCMD valorificadu-si propriile idei si actionand pentru propriile obiective si pe calea presei scrise, va sprijini ziarul prin abonamente. Costul unui abonament, care se poate face trimestrial, este de 7 lei / luna. Un numar de exemplare va fi pus la dispozitia SCMD, cu titlul de gratuitate, in scop publicitar.

Ii rugam pe potentialii colaboratori sa comunice B.Op. ale filialelor optiunea pentru abonamente, iar B.Op. sa transmita Departamentului Media lista abonatilor si a abonamentelor tinant cont si de faptul ca se pot face un numar de abonamente suplimentar direct pe filiala, in scop publicitar (propagandistic).

Rugamintea Comitetului Director al SCMD este sa ne fie comunicate rezultatele pana pe 1 iunie 2011.

Sef Departament Media si Comunicare

Lt.col.(r) ENE Arsinel

joi, 19 mai 2011

Viitoarele alegeri locale


In perspectiva viitoarelor alegeri locale, absolut toate partidele, mari si mici, din sfera puterii sau a opozitiei, vaneaza blana ursului din padure, facand deja listele cu candidati. Va transmitem rugamintea de a-i indentifica pe toti rezervistii care candideaza, indiferent de partid, fie ca sunt membrii ai SCMD , fie ca nu, pentru a le asigura sau nu sprijin, in functie de implicarea personala in lupta pentru apararea statutului de militar si a drepturilor tuturor militarilor in rezerva si retragere.

Deasemenea, va rugam sa stabiliti identitatea membrilor SCMD care pot candida din partea partidului ai carui membri sunt sau ca independenti la functiile de primari sau de membrii ai consiliilor locale. Rezultatele vor fi comunicate personal, nu prin telefon, e-mail sau corespondenta, modalitatea urmand a fi stabilita ulterior.

Mafiei trebuie sa i se reteze nu capul (pentru ca i-ar creste alte 9 capete in loc) ci picioarele!

Consideram ca electoratul va avea cea mai mare incredere in candidatii legati de SCMD, indiferent de partidul din care fac parte, asa cum s-a dovedit in precedentele de anul trecut si anul acesta.

Uniti si numai uniti vom putea impune o schimbare benefica si reala, in interesul intregii natiuni, in politica romaneasca si, mai presus de toate, vom putea obtine abrogarea legilor genocidului si ale subminarii economiei nationale, implicit evitarea pe viitor a jignirilor si abuzurilor legislative impotriva tuturor categoriilor de militari.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

VICTORIE STRAGEGICA A SCMD


Pichetarea Palatului Cotroceni (la Monumentul "Leul"),

in perioada 24 -31 mai a.c.

De opt luni de zile, pentru a indeparta orice manifestare sindicala de usa Presedintelui, "revolutionarii" de serviciu ai unui secretar de stat MAI picheteaza Monumentul "Leul", situatie intolerabila si jignitoare pentru militari, in special pentru genisti. In replica, pentru a dovedi ca traim in Absurdistan, daca "revolutionarii" au pichetat un monument militar, SCMD a fost dirijat catre "Teapa Revolutiei".

Prin surprindere, azi, 18 mai a.c., la negociere cu reprezentantii Primariei Generale si ai MApN, SCMD a reusit sa-si adjudece, in scop de pichetare, Monumentul "Leul", in perioada 24 -31 mai a.c.

Scopul actiunii este urmatorul:

  • In perioada amintita se va vota sau nu ca lege, cu recomandarea Comisiei de Munca, in Camera Deputatilor, OUG 1/2011, legat de care SCMD a demonstrat prin hotarari de tribunal (Alexandria, Drobeta, Giurgiu, Slatina, Targoviste, Constanta, Zalau, etc.) ca este fara obiect, deoarece isi propune sa revizuiasca niste decizii de pensie nule de drept (deciziile de recalculare) emise ilegal, in perioada de suspendare a HG 735/2010, la sfarsitul lui 2010 - inceputul lui 2011. SCMD isi propune, asadar, sa atraga atentia deputatilor portocalii ca vor vota ca lege o ordonanta fara obiect si, mai ales, sa atraga atentia Presedintelui ca se va face de ras promulgand o lege fara obiect.
  • In aceeasi perioada, se va vota, in Camera Deputatilor, Legea Politistilor, de doua ori amanata, prin care, circa 18.000 de cadre vor fi disponibilizate din MAI, intr-o prima etapa, in doua faze. SCMD este impotriva ecestei "reforme" care va lasa populatia, indeosebi rurala, fara aparare.

SCMD a obtinut dreptul de pichetare zilnic, in perioada amintita, cu pana la 300 de participanti, intre orele 11.00 - 17.00.

Intentionam sa stabilim pichete reduse, cu insemnele SCMD in perioada 24 - 30 mai a.c.

In ceea ce priveste ziua de 31 mai, desi avem drept de pichetare, intre orele amintite, deoarece este Ziua armei geniu, am convenit sa o transformam in manifestare comemorativa in amintiurea eroilor cazuti in Razboiul de intregire si, pentru a ne dovedi bunele sentimente fata de colegii activi care nu puteau obtine aprobarea pentru astfel de manifestari, intrucat Protocolul cu primaria fusese semnat cu SCMD si locatia adjudecata de SCMD, am convenit asupra urmatoarelor:

  • SCMD si Asociatia Cadrelor Militare de Geniu in Rezerva si Retragere "Constantin Harjeu" vor desfasura o actiune omagiala, comemorativa, marti 31 mai a.c. intre orele 08.00 - 10.30 a.m., permitand colegilor nostri activi, sub organizarea Comenduirii garnizoanei sa isi desfasoare programul omagial prevazut pentru Ziua armei geniu dupa ora 11.00. Membrii SCMD au fost invitati de organizatori si pot participa in continuare si la programul colegilor activi.

Honor et patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

P.S. Geniştii activi sau sindicalişti din garnizoana / FilialaDr. Tr. Severin care vor să participe la manifestaţie sunt rugaţi să ia legătura cu secretarul filialei la tf. postate pe blog.


miercuri, 18 mai 2011

LEGITIMAŢII

In perioada 19-21.05, între orele 08.30 - 10.00 se vor distribui legitimaţiile de membru SCMD pentru cei care nu le-au primit încă. Cei care nu pot să vină, să contacteze personal secretarul B.O. (între orele 18.00-20.00) pentru a stabili o dată când le pot ridica.

Totodată, rog pe cei care nu sunt la zi cu cotizaţia să-şi rezolve această problemă, aceasta fiind prima condiţie pentru a putea participa la acţiunile în instanţă ce urmează a fi demarate în viitor. Cred că nu este nevoie să adaug faptul că cei care nu şi-au plătit cotizația îşi pierd calitatea de membru SCMD, chiar şi cei care au câştigat în prima fază la Tribunalul Mehedinți

Reamintesc celor care au primit noile Decizii (revizuite în baza OUG nr. 1 din 2011) ca în primă urgenţă să redacteze şi să trimită (cu confirmare de primire, nu cu scrisoare recomandată) contestaţiile în termenul prevăzut de lege şi să-şi pregătească documentele conform ghidului (vezi postare din aprilie 2011 sau http://paginajuridicascmd.blogspot.com/ ).

Vă rugăm să anunţaţi şi pe ceilalţi colegi care nu au net.



Secretariatul B.O. Filiala 1 Dr.Tr.Severin

sâmbătă, 14 mai 2011

PICHETAREA SEDIULUI PDL


STIMAŢI COLEGI,

Aşa cum a fost anunţată pe blog, telefonic sau prin alţi membri ai sindicatului, în ziua de 14.05 a avut loc acţiunea de pichetare planificată la sediul PDL Mehedinţi; din nefericire, Primăria municipiului, portocalie de altfel, nu a aprobat această locaţie ci în faţa Prefecturii Judeţului.
Necazul mare este că numărul participanţilor a fost foarte redus, în pofida vremii deosebit de frumoase. Cei care cred că îndatoririle lor în acest sindicat se limitează la plata unei cotizaţii, simbolice de altfel, se înşală. Dacă nu ne implicăm cu toţii în astfel de acţiuni, puţine la număr, care nu necesită nici un fel de contribuţie materială din partea sindicaliştilor şi ne înghesuim doar atunci când se umblă "în jos" la cuantumul pensiilor, înseamnă că ne merităm soarta.
Nu în ultimul rând, ţin să precizez că în mijlocul nostru s-a aflat şi deputatul PNL ing. Viorel Palaşcă, un apropiat dintotdeauna al cadrelor militare, atât ca prefect cât şi de pe alte funcţii politice, un om ce se află pe lista celor care au votat "NU" la Legea pensiilor pe stilul BĂSESCU + BOC + ANASTASE, declarat împotriva ciuntirii pensiilor şi care a luat cunoştinţă de problemele cu care ne confruntăm în prezent.

Filiala 1 SCMD Drobeta Turnu Severin

joi, 12 mai 2011

14 mai 2011 - SCMD versus Congresul PDL

In atentia tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD

Motto:

“Stima noastra si mandria

Boc, Basescu, Romania!...”

Sambata, 14 mai a.c., grupul Basecu, Boc, Udrea, Oprea, Igas, etc, cu Visanii, Murgii, Oajdii, Talmacenii si Robertele de serviciu, isi vor serba victoria asupra natiunii romane, in cadrul unui congres al partidului–stat.

Ne-au furat tot ce se mai putea fura si se pregatesc sa dea strainilor, contra comision, ultimele surse de venit ale natiunii romane.

Ne-au inmultit si ne-au marit taxele si impozitele cat sa ne faca sa regretam veacul de aur al fanariotilor.

Ne-au condamnat la moarte, lichidandu-ne spitalele, industria farmaceutica, gonindu-ne din tara medicii si punandu-ne sa platim lipsa de asistenta medicala.

Ne-au indobitocit, distrugandu-ne scolile, reformand la nesfarsit invatamantul, facand vedete din tradatori si curve, provocand scandal dupa scandal de imagine, ca sa nu mai vedem dezastrul.

Ne-au lichidat mijloacele de subzistenta, taind salariile, pensiile, alocatiile, ajutoarele sociale.

Ne-au vandut pe 300 de ani, luand in conditii oneroase imprumuturi de care nu era nevoie.

Distrug orice initiativa particulara sau cetateneasca pentru ca nimic nu trebuie sa functioneze, si toti banii trebuie sa se stranga la ei, ca sa poata cumpara prostii pe nimic, inainte de alegeri, si constiinte, dupa.

Ne-au desfiintat dreptul la proprietate, nationalizandu-ne noua, militarilor, gradele si pensiile.

Ne-au luat prin lege, dreptul la munca.

Intr-un exces de zel stalinist, au proclamat ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni, ne-au indemnat sa parasim tara ca sa muncim aiurea si au stabilit cat mai avem voie sa traim dupa iesirea la pensie – 6 ani.

Au distrus puterea legislativa, prin asumari de raspundere si pe cea judecatoreasca, prin hotarari de Guvern si ordonante care anuleaza hotararile definitive si irevocabile ale tribunalelor.

Au jignit si anihilat toate categoriile socioprofesionale.

Ne-au lasat fara aparare iar astazi atenteaza asupra ordinei publice.

Au mintit si mint in continuare, cu tupeu, in speranta ca numarul imbecililor care mai cred in behaielile prezidentiale, ramane constant.

Au furat in mod constant si se pregatesc sa fure in continuare, referendum-uri.

Prin modificarea Constitutiei si referendum-uri trucate vor sa transforme Capitala in organism statal si statul intr-o federatie de regiuni autonome, ca mijloc de trecere la desfiintarea Romaniei, cu sprijinul minoritatilor agresive si al slugilor fara creier.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, ar trebui sa ne implicam in procesul declansat de echipa cotroceana de stavilire a tentativelor de revolta din ograda proprie.

De 6 luni de zile se incearca distrugerea aripii Blaga care, daca ar parasi PDL-ul, ar schimba majoritatea in Parlament. Asa se explica misterul atacurilor impotriva vamesilor si a politistilor de frontiera, ba chiar si asupra unor sindicalisti, ca Marica si Gruia. Pentru ca in PDL numarul celor ingroziti ca nu vor mai avea viitor politic dupa disparitia lui Basescu, datorita calcarii in picioare a oricaror principii si notiuni de drept, este in continua crestere. Sa-i sprijinim pe acestia din urma, inainte sa ne trezim cu taxe puse si pe respiratie, in favoarea Elenei Udrea.

Sa aducem la cunostinta lumii intregi, cu ocazia Congresului PDL-ului, adevaratele sentimente ale romanilor fata de aceasta plaga abatuta asupra noastra, fata de care cutremurele si tsunami-urile din Japonia, cu toate distrugerile provocate, sunt simple glume.

Sa pichetam la Bucuresti locatia Congresului si in tara toate sediile PDL. Sa-i chemam in sprijin la aceasta actiune pe toti oamenii de buna credinta, pe toti cei care mai gandesc, pentru ca nu este o lupta pentru dominatie si control ci o lupta pentru supravietuire a natiunii romane.

Prostilor sa le amintim ca dupa “revizuirea” unor anterioare decizii de pensie “recalculata”, nule de drept (pentru ca au fost emise in perioada de suspendare) va urma ofensiva de tip stalinist, in baza legilor “lustratiei” impotriva tuturor celor care mai cred in dreptul Romaniei la existenta. Primii loviti vor fi politistii, SRI-stii, lucratorii din celelate servicii, Armata, etc, ale caror pensii, odata revizuite, vor fi micsorate prin lege cu 15%, apoi toate celelalte categorii socio-profesionale. Pentru ca tovarasul Basescu, sfatuit de fiii si nepotii KGB-istilor de odinioara, a proclamat in mod aberant Romania de ieri ”stat comunist”, “ilegitim si criminal”. Un stat servit, nu-i asa, de o ”retea institutionala” care-i grupeaza pe toti cei care au produs prin munca lor uriasa bogatie a tarii, jefuita in cei 21 de ani de post ”revolutie”: de la medici la academicieni, de la constructori la artisti, de la muncitori la profesori, de la militari la actori si ziaristi.

In numele democratiei, care ramane pentru romani un vis prea indepartat, este momentul sa ne spunem parerea fata de bolsevicii portocalii si fata de noul Stalin de la Cotroceni. Sa pichetam la Bucuresti sala Congresului si in tara sediile PDL, exprimandu-ne deschis sentimentele si opiniile fata de cei care au adus natiunii noastre Apocalipsa. Cerandu-ne drepturile legitime (la viata, la proprietate, la munca, la sanatate, la invatatura, la batranete linistita, etc), in primul rand, dreptul copiilor nostri la un viitor normal, intr-o Romanie europeana. Sa-i sprijinim pe aceia dintre ei, putini la numar, care mai au o urma de rusine, sa se desprinda de nucleul dur, kominternist-stalinist al PDL-ului! Sa stopam acum ascensiunea hidrei blonde! Sa risipim acum armata de mancurti portocalii!

Pentru noi, militarii, vom cere dreptul la onoare nepatata, la demnitate, stoparea transformarii chelnerilor in ministri si a fruntasilor in generali, drepturile legitime decurgand din contractele incheiate de noi cu statul si indeplinite de noi, prorogarea legilor noastre ocupationale, abrogarea legilor genocidului care ne interzic dreptul la munca si sanatate, pensiile noastre legal dobandite, si dreptul dintotdeauna la asistenta medicala gratuita.

Vom face apel la toti aliatii nostri si, pentru prima data, la Federatia Nationala a Muncii sa ne sprijine.

Ostile s-au adunat intotdeauna la beleag de Sfantu Gheorghe si, in mod traditional, campaniile s-au dus din primavara pana in toamna!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) Mircea DOGARU

miercuri, 11 mai 2011

Halucinant: Seful IJP Covasna, Ioan Aron: “Inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului”

Oficina in limba romana a UDMR in judetul Covasna, cotidianul Observatorul de Covasna, controlat de liderul PDL Covasna, Dan Manolachescu, consemneaza in numarul sau de azi o declaratie stupefianta a sefului IPJ Covasna, comisarul sef Ioan Aron care este de acord cu utilizarea sintagmei “tinutul secuiesc nu este Romania”. Observatorul de Covasna publica un amplu material, favorabil extremistului Csibi Barna, in care autoritatile statului roman, prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, si seful IPJ Covasna, dr. Ioan Aron, ne asigura ca Csibi Barna nu a comis nicio ilegalitate la Sfantu Gheorghe, atunci cand comercializa articole antiromanesti si iredentist-sovine in centrul orasului cu ocazia Zilelor Sfantu Gheorghe.
“În aceeaşi idee, Şeful IJP Covasna a explicat că legislaţia este destul de restrictivă în ceea ce priveşte posibilitatea de plasare ca legale sau ilegale anumite mesaje, în sensul că inscripţiile ”Ţinutul Secuiesc nu este România” pot fi considerate şi corecte, dacă luăm în considerare că avem şi Ţara Bârsei sau Ţara Făgăraşului. Ioan Aron a confirmat şi interesul unor membri ai Noii Drepte cu privire la prezenţa lui Csibi Barna cu aceste mărfuri la Sfântu-Gheorghe, însă a precizat că s-a discutat cu aceştia în privinţa menţinerii unei situaţii normale”, conform Observatorului de Covasna.
Seful IPJ Covasna a punctat si faptul ca existau unele “amenintari” la adresa integritarii corporale a lui Csibi Barna din partea unor membri ai organizatiei “Noua Dreapta”, dar ca IPJ Covasna a facut tot posibilul pentru a evita problemele, si astfel Csibi Barna sa nu fie deranjat.
Asadar, autoritatile statului nu doar ca nu l-au deranjat pe Csibi Barna, ci i-au asigurat chiar si paza si protectia si au inlaturat “posibile amenintari” la adresa acestuia din partea Noii Drepte, care nu-i asa, reprezinta de fapt adevaratul rau, in opinia UDMR si a sefului IPJ Covasna, Ioan Aron.

luni, 9 mai 2011

COMUNICAT

IN ATENŢIA MASS - MEDIA SI A DOMNILOR PARLAMENTARI

SCMD se solidarizează cu sindicatele poliţiştilor, lucrătorilor contractuali din MAI, vamesilor, politistilor de frontiera si lucratorilor din penitenciare, in fata ofensivei guvernului servil puterilor straine impotriva lor. II vom sprijini pe colegii nostrii activi in toate demersurile pe care le vor intreprinde, iar filialele noastre sunt pregatite sa-i primeasca pe cei disponibilizati.

Fie in Bucuresti, fie la Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturi si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! ”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Colonel (r) dr. MIrcea DOGARU


sâmbătă, 7 mai 2011

COMUNICAT

COMUNICATUL nr. 21 din 05.05.2011

În data de 04.05.2011 Comisia de Muncă din Camera Deputaților a dezbătut propunerea ca în legea de aprobare a OUG. nr. 1/2011 privind procesul de revizuire a pensiilor recalculate, să se includă amendamentele comisiei de apărare, ordine publică și securitate națională.
Subliniem, pe această cale, punctul de vedere favorabil susținut de reprezentanții M.Ap.N. și însușit de celelalte structuri din domeniul apărării și securității naționale, cu privire la admiterea amendamentelor, așa cum au fost formulate și acceptate de comisia de apărare, ordine publică și securitate națională.
Această situație confirmă faptul că demersurile constante ale SCMD, inclusiv în forul legislativ al națiunii, pentru recâștigarea drepturilor pierdute, au fost bine fundamentate.
Amendamentele au fost discutate, dar nu și aprobate, decizia de aprobare sau respingere urmând a se adopta în ședința următoare a comisiei.

DEPARTAMENTUL JURIDIC

joi, 5 mai 2011

MOBILIZARE GENERALA


14 MAI 2011, ORELE 11 a.m.

Pe data de 14 mai a.c. se vor desfasura la Bucuresti lucrarile celui de-al 15-lea Congres al Partidului Stat. Nu-si mai zice PCR, isi zice PDL. Nu mai este rosu, este portocaliu. Scop? La al XV- lea Congres, Emil Boc – reales!

Ne-au insultat intr-un mod fara precedent!

I-au asmutit si-i asmut pe civili impotriva noastra!

Ne-au umilit si ne umilesc!

Au incercat si incearca sa ne prosteasca!

Ne-au furat gradele. Ne-au facut deci din militari in rezerva “”asistati””, apoi “”beneficiari””!

Vor sa ne taie orice legatura cu functiile activilor ca sa nu beneficiem din 2012 de pensii militare tip NATO. In loc de 3000 de euro sa ne multumim cu 300 de euro!

Ne transforma intr-o turma dependenta de punctul de pensie, cazuta pe nedrept pe umerii Casei Nationale de Pensii.

Ne desfiinteaza statutul socio-profesional ca sa nu mai avem dreptul nici la asistenta medicala si medicamente gratuite.

Dupa ce ne-au insultat doi ani ca avem pensii nesimtite de 20 de milioane astazi ne scot ochii cu argintii lui Iuda, dand unora dintre noi, aleatoriu, doua-trei milioane in plus ca sa ne sparga unitatea si hotararea de de lupta.

Ne supun celor trei 3 R:

1. “”Recalcularea””, adica desfiintarea ilegala, retroactiva a pensiilor aflate in plata;

2. “”Revizuirea””, ca urmare a esecului “”recalcularii””, ceea ce inseamna renuntarea temporara la jumatate din suma pe care au vrut sa ne-o fure;

3. “”Regularizarea””, adica atingerea obiectivului initial, prin declararea drept foloase necuvenite la pensie, a sumelor primite in plus de unii si impunerea la restituirea esalonata.

Ne pregatesc, in caz de esec, “”lustratia””, cu alte cuvinte penalizarea cu 15 % din pensia ramasa, pentru anii lucrati inainte de 1989, in institutiile unui stat proclamat de comunistul Basescu si de consilierii sai kominternisti, drept “”comunist””, “”ilegitim si criminal””.

Ne interzic legaturile cu militarii activi si accesul la cladirile de drept ale rezervistilor.

Au spoliat toate structurile militare de proprietatile de drept ale ofiterilor si subofiterilor din Armata, Politie, Jandarmerie (imobile terenuri, case si tabere de odihna).

Ne-au interzis sa muncim, ne interzic sa traim!

Au desfiintat spitale, scoli, intreprinderi productive.

Au miscorat salariile si incearca sa distruga sindicatele.

In calitate de complici ai strainilor, au furat tot ce se putea fura. Nu mai avem terenuri agricole, intreprinderi producatoare, mine, banci.

Cheltuie banul public pentru fanteziile dnei Udrea, pentru imbuibarea acolitilor, pentru santajarea si cumpararea adversarilor.

In situatia in care BNR stocheaza 39 miliarde euro (9 achizitionate in conditii impovaratoare) au subordonat tara FMI-ului, indatorandu-ne nejustificat prin angajarea dreptului la viata a 10 generatii de romani.

Au desfiintat democratia, incalcand toate articolele Constitutiei si prevederile legislatiei europene.

Vor destructurarea tarii prin regionalizare si puteri nelimitate in mod legal, motiv pentru care vor modificarea statutului Capitalei si a Constitutiei.

Practic, ne-au distrus tara si acum, prin legi ale genocidului, se pregatesc sa distruga natiunea. Este motivul pentru care au retras alocatiile pentru copii, pentru mame, pentru persoanele cu dizabilitati, au lovit si lovesc pensiile si salariile, in timp ce cresc preturile in mod nesimtit si militeaza pentru introducerea de produse straine modificate genetic, de medicamente si vaccinuri letale, paralel cu desfiintarea industriei farmaceutice interne. Prin destructurarea MAI, majoritatea populatiei va fi lasata fara aparare, in timp ce justitia actioneaza deja in cea mai mare parte la ordinul hotilor.

Pentru toate acestea si pentru multe altele, SCMD va organiza la Bucuresti o mare adunare populara, in fata locatiei Congresului PDL.

De asemenea, adunari populare in fata sediilor PDL din localitatile unde avem filiale, concomitent, in ziua de 14 mai , la orele 11.00. ca sa ne manifestam “”recunostinta”” fata de politica “”inteleapta”” a realesului Boc si a stapanului sau, noul geniu carpatin, cu idei de inestimabila valoare teoretica si practica.

Facem apel la toti membrii SCMD sa participe si in Capitala si in toate centrele de garnizoana SCMD!

Facem apel la toti membrii nostri sa-i aduca la aceste actiuni pe toti aliatii din asociatiile, uniunile, alte structuri organizatorice ale militarilor in rezerva, dar si din asociatiile similare civile si sindicatele inca nedestructurate, care mai pot si mai vor sa se bata pentru apararea drepturilor civice cucerite de inaintasii nostri in ultima suta de ani.

Pe data de 14 mai a.c. va trebui sa participam nu numai noi, toti membrii SCMD, atat in Capitala cat si in tara, la actiunile preconizate, cat si un numar cat mai mare de cetateni ai Romaniei, indiferent de profesie, etnie, religie, sex, care sa raspunda chemarii SCMD, pentru a arata stapanilor FMI ai Romaniei si slugilor lor din tara ca Romania nu mai este un sat fara caini de paza, ca in Romania exista o forta capabila sa apere dreptul la viata al natiunii romane si dreptul la existenta a statului roman – SINDICATUL MILITARILOR.

Veniti asadar fratilor la “Adunarea Norodului”, cu raul sa ne opunem celor rai caci “”Patria este norodul, iara nu tagma jafuitorilor””!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

“Citeste si da-l mai departe!””

Ce şef de stat mai e ăsta? TRAIAN BĂSESCU, OM DE SERVICI LA „MARELE LICURICI”

http://www.ziarultricolorul.ro/editorial/ce-ef-de-stat-mai-e-sta-traian-bsescu-om-de--servici-la-marele-licurici.html

Duminică seara, în jurul orelor 22, la vila de protocol folosită de Administraţia Prezidenţială, Traian Băsescu s-a întîlnit cu agentul CIA George Sörös. Întîlnirea s-a dorit a fi una secretă şi a durat în jur de o oră, timp în care spaţiul radio a fost bruiat de puternica staţie amplasată în clădire. Fără a şti cu certitudine ce au discutat cei doi, sursele noastre presupun că George Sörös a negociat cu Traian Băsescu un calendar ferm al schimbării premierului. Problema înlocuirii lui Emil Boc este una deosebit de dificilă pentru Traian Băsescu, care este în pericol de a pierde de sub comanda sa atît executivul, cît şi partidul. În cazul în care Boc va fi schimbat din funcţia de premier şi înlocuit cu Sorin Mîndruţescu, Pazvante Chiorul nu va mai avea nici un control asupra Guvernului, pentru că viitorul premier va asculta ordinele Ambasadei SUA şi nu pe cele ale Cotrocenilor. Dacă schimbarea se va produce fără ca Emil Boc să fie reconfirmat în fruntea PDL, atunci Traian Băsescu va pierde şi controlul partidului, ipostază care, practic, îl va lăsa izolat la Cotroceni, fără pîrghii prin care să îşi impună deciziile. Se pare că mai bine de o oră Traian Băsescu s-a chinuit să îl convingă pe George Sörös ca americanii să nu îl lase pe dinafară. Urgenţa acestui contact, care l-a făcut pe Băsescu să se ducă duminică la Covasna pentru a-l întîlni pe Sörös, în loc să revină în Capitală de la Predeal, a fost dată de o serie de ordine pe care Chiorul le-a primit pentru a le executa în vizita de două zile pe care o efectuează la începutul acestei săptămîni în Azerbaidjan. Acolo, el se întîlneşte cu preşedintele azer Ilham Aliyev şi cu primul-ministru Artur Rasizade, pentru a discuta strategia proiectului de construcţie a gazoductului Nabuco, care va aproviziona mai multe ţări din Uniunea Europeană cu gaze provenite din fosta republică sovietică. Am aflat că, deşi teoretic, americanii nu ar trebui să aibă un interes în acest proiect, ei se străduiesc pe toate căile posibile să impună ca administrator al viitoarei conducte o firmă americană, pentru a avea controlului fluxului de gaz ce urmează a fi livrat Europei Occidentale.

Sursele noastre spun că Traian Băsescu este unul dintre pionii prin care americanii urmăresc dobîndirea controlului operaţional al gazoductului, care în momentul funcţionării va crea un grad mare de independenţă energetică a statelor Uniunii Europene. Jocul făcut de Traian Băsescu pune, încă o dată, România contra intereselor Uniunii Europene, în special ale Franţei, Germaniei şi Italiei, el susţinînd o operaţiune americană de control energetic, ceea ce, cu siguranţă, va aduce în viitor prejudicii politice majore în relaţiile ţării noastre cu partenerii europeni.

Explicaţie poză: Stăpînul şi sluga: fostul ambasador al SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman, împreună cu Traian Băsescu...